Om oss

Välkommen till Estetik Malmö

Vårt mål är att ge våra patienter bästa möjliga resultat av våra behandlingar. Estetik Malmö erbjuder populära behandlingar inom Fillers, Botox och Skinbooster med erkända och välbeprövade produkter. Vi arbetar efter kvalité och säkerhet och alla behandlingar utför av legitimerad specialistsköterska. Vi finns i Staffanstorp och samarbetar med Pure skin care by Naka, en skönhetssalong med skräddarsydda och resultatinriktade behandlingar.

Sabrina Irmam

 • Legitimerad specialistsköterska
 • Magisterexamen med inriktning mot distriktssköterska
 • Utbildad vid Lunds Universitet
 • Certifierad inom estetiska behandlingar
  (Botox och Fillers) Beautyprofession Anti Ageing Sweden AB i Stockholm

Kontakta oss


Vi samarbetar med Pure Skin Care By Naka, en skönhetssalong i Staffanstorp

Naka Irmam är auktoriserad hudterapeut, CIDESCO examinerad inom Hud och Spa terapeut via SHR (Sveriges hudterapeut riksorganisation). Pure Skin Care By Naka erbjuder skräddarsydda, resultatinriktade behandlingar och produkter för både kvinnor och män. Vid frågor eller funderingar tveka inte att höra av er.

Hemsida


Vi följer Socialstyrelsen nya lag och krav från IVO

Socialstyrelsen och IVO (Inspektionen för vård och omsorg) är svenska myndigheter som utvecklar, reglerar hälso fackliga branschområden. Den 1 juli 2021 infördes en ny lag som innebär att IVO får tillsyn över alla verksamheter som erbjuder estetiska injektionsbehandlingar. Verksamheten är också skyldig att ha patientförsäkring och att utreda och anmäla händelser som har medfört eller hade kunnat medföra en allvarlig vårdskada till IVO.

Den nya lagen innebär även att det införs kompetenskrav för den som utför estetiska behandlingar. Endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor får utföra estetiska injektionsbehandlingar. Verksamheten har även skyldighet att informera patienter om samtycke och betänketid på 48 h, samt kontrollera att patienten som får behandlingen är över 18 år.

Estetik Malmö arbetar efter följande procedur

 • Registrerad som en behandlingsplats hos Socialstyrelsen och IVO.
 • Våra behandlingar omfattas av patientförsäkring via Folksam.
 • Estetiska injektionsbehandlingar med Botulinumtoxin (botox) och filler
  (hyaluronsyra) utförs endast av legitimerad och certifierad specialistsköterska.
 • Konsultation före och efter utförd behandling samt enligt skyldighet informera patienter om samtycke och betänketid på 48 h.
 • Kontroll att patienten som får behandlingen är över 18 år.
 • Journalföring av behandlade patienter, både före och efter fotografering.

Läs mer PÅ IVOs hemsida

Denna webbplatsen använder cookies. Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av cookies.