Skinbooster

Hudföryngrande injektionsbehandling med Restylane Skinbooster

Nu kan vi äntligen erbjuda den omtalade och populära behandlingen som ger en återfuktad hy med vacker lyster och “glow” inifrån. För att verkligen förändra huden från insidan med hållbar fuktboost ger Restylanes injektionsbehandling Skinbooster ett fint resultat.

Restylane Skinbooster är en injektionsbehandling som förbättrar hudens struktur och elasticitet. Hyaluronsyra injiceras under huden och återfuktar huden inifrån. Detta finns naturligt i huden, men med tiden försämras produktionen och huden blir torr och tappar sin spänst.
Restylane Skinbooster behandlar din hud från insidan, återställer vätskebalansen och huden får lyster och mer energi. Restylane Skinbooster kan också användas för att förebygga rynkor och har en viss effekt på tunna linjer på huden blir fylligare och stramas upp.

Det räcker inte alltid med ett behandlingsområde av skinbooster för att uppnå önskat resultat. Därför ska önskat resultat värderas under konsultation eller före behandling.

Nedan finner ni mer information Restylane Skinbooster.

Gå till prislista    Boka behandling


 • Behandlingsområden

  Vilka områden behandlar vi?

    Fina rynkor och linjer i hela ansiktet
    Rynkor och linjer på hals händer och dekolletage
    Rynkor runt ögonen
    Rynkor runt munnen
    Ojämnheter i huden som akneärr
    Volymförlust i huden
    Torr hud för intensiv återfuktning
    Mjuka upp s.k. halsringar
    Strama upp huden på halsen
    Rynkor i pannan


 • Konsultation

  Kostnadsfri konsultation, online eller fysiskt besök

  Vid konsultation är patienten i fokus. Malmö Estetik genomför bedömning och rådgivning av vilka behandlingar som passar patienten. Där presenteras lämplig produkt, kostnadsförslag och vilka resultat som patienten kan förvänta sig. Enligt 11§ i lagen för estetiska injektionsbehandlingar skall du ha fyllt 18 år och betänketiden skall minst vara 48 timmar före behandling.  Läs mer på Sveriges Riksdag

  Boka kostnadsfri konsultation

   

  Vad inkluderas i priset?

    Gratis konsultation före behandling
    Behandlingen utförs av legitimerad och certifierad specialistsjuksköterska
    Rådgivning både före och efter behandling
    Kostnadsfritt återbesök för kontroll efter behandling
    Skriftlig patientinformation
    Alla krav från Socialstyrelsen uppfylls
    Bedövningsmedel ingår kostnadsfritt efter önskemål

   

  Patientförsäkring via Folksam

  För Estetik Malmö är det viktigt att erbjuda rätt skydd till våra patienter och kunder. Alla våra patienter är därför fullt patientskadeförsäkrade via Folksam. Detta är en tjänst som vi helt kostnadsfritt erbjuder samtliga våra patienter. Att erbjuda bästa möjliga patientsäkerhet är för oss en självklarhet, och för dig som patient en trygghet. Fråga oss för mer information kring vår patientförsäkring.


 • Behandlingen

  Behandling med Restylane Skinboosters

  Restylane Skinboosters återbygger gradvis upp hudens fuktbalans och mjukhet. Behandlingen injiceras i huden i små portioner. Ett typiskt behandlingsprogram börjar med 2–3 behandlingar med 2–8 veckors mellanrum för bästa resultat. Du kommer att uppleva en förbättring redan efter den första behandlingen, men den fullständiga effekten uppnås efter två behandlingar. Efter dessa inledande behandlingar, rekommenderas en underhållsbehandling var 6:e månad för ett ihållande resultat. En behandling tar ca 30 minuter.

    Snabbt – behandlingen tar ca 30 minuter
    Enkelt – minimal återhämtningstid
    Förbättrar hudens struktur – mindre linjer och mer spänst
    Säkert – Naturligt och säkert med en låg risk för biverkningar. Komplett och idealiskt för svårbehandlade områden som t.ex. händernas ovansida, halsen och urringningen/ dekolletage.


 • Att tänka på

  Att tänka på före behandling

  Behandlingen föregås alltid av en konsultation. Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion. Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalisylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling med Restylane.

  Att tänka på efter behandling

  Direkt efter din behandling kan du utan större besvär återgå till din vardag, Tryck eller massera inte på injektionsområdet, du ska heller inte träna eller bada bastu innan svullnaden har lagt sig.


 • Biverkningar

  Eventuella biverkningar

  Viss ömhet och svullnad kan uppstå. Blåmärken kan uppstå vid injektionsområdet samt en lindrig klåda. Detta försvinner mestadels efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka.

Denna webbplatsen använder cookies. Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av cookies.